Yaber - špička mezi domácími projektory


Představujeme vám novinku z naší nabídky - vybrané projektory značky YABER, které během několika málo minut promění nejen váš obývací pokoj v domácí kino. Rádi cestujete? Pak by vás mohl zaujmout i mini projektor YABER Pico. Ať už vyberete jakýkoliv typ, můžete mít jistotu, že vás čeká jedinečný zážitek bez kompromisů.

Product

YABER K2s, chytrý projektor pro domácí kino, 800 ANSI,WiFi6, Dolby Audio, hlasové ovládání

Domácí kino nové generace, který poslouží pro domácí zábavu. Zaměřuje se na komplexní modernizaci audiovizuálních funkcí a také používá funkce smart a conviences, aby vyhověl pohlcujícímu audiovizuálnímu zážitku.

PRODUKTOVÉ VIDEO

VÍCE INFO

Product

YABER Buffalo Pro U6, Full HD projektor 1920x1080P, 5G, 450 ANSI, WiFi, Bluetooth, 4K podpora

Nejnovější projektor Yaber Full HD využívá nejpokročilejší funkci 5G WiFi, která dokáže synchronizovat obraz bezdrátově bez dalšího adaptéru. Projektor Yaber přináší stabilnější signál, rychlejší přenos a skvělý obraz.

PRODUKTOVÉ VIDEO

VÍCE INFO

Product

YABER Pico T1, mini kapesní projektor, 110 ANSI, WiFi, Bluetooth, reproduktor

Nejtenčí přenosný pikoprojektor na světě! Ultratenký přenosný projektor s vestavěným reproduktorem a power bankou je ideální pro vaše schůzky a venkovní akce.

PRODUKTOVÉ VIDEO

VÍCE INFO

Product

YABER Buffalo U5, přenosný projektor, 135 ANSI, WiFi, Bluetooth, stativ, brašna

Přenosný outdoor projektor s 5G WiFi a Bluetooth 5.1, s podporou 1080P a 4K,se stativem a brašnou, kompatibilní s HDMI, USB, VGA, AV, 135 ANSI lumenů nabízí perfektní poměr kvality a výkonu.

VÍCE INFO

Product

YABER K1, projektor pro domácí kino, 650 ANSI, Wifi 6, Bluetooth, 1080P

Obří, čistá zobrazovací plocha a automatický inteligentní obraz s výkonným a ještě originálnějším zvukem, který přináší vestavěný 15W reproduktor HIFI, vám přinese pohlcující zážitek ze sledování a váš domov se promění v opravdové kino! 

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503