Verbatim: aby vám nedošla šťáva ani na cestě kolem světa

Cestovní adaptéry, nabíjecí stanice a podložky Verbatim - nejlepší řešení pro pohodlné nabíjení kdekoliv na světě


Jste často na cestách a chcete mít jistotu, že bez problému nabijete všechná svá zařízení? Hledáte elegantní stanici pro nabíjení mobilního telefonu a chytrých hodinek? Chcete zorganizovat změť kabelů na pracovním stole?

Verbatim má pro vás to pravé.

image

Univerzální cestovní adaptér UTA-04 nabíjení 6 v 1, PD 61W 

image

Univerzální celosvětový cestovní adaptér, který umožňuje nabíjení šesti zařízení současně prostřednictvím síťové zásuvky, dvou portů USB-A portů a tří portů USB-C.

VÍCE INFO

image

Nabíjecí stanice EUPT-01 EU pro více zástrček 

image

S nabíjecí stanicí pro EU přetvoříte jednu evropskou zásuvku na 11 zásuvek, dva porty USB-C a dva porty USB-A.Tato stanice navíc disponuje 2m prodlužovacím kabelem.

VÍCE INFO

image

Nabíjecí stanice 2 v 1, bezdrátové nabíjení, WCS-01

image

Nabíjecí stanice 2 v 1 přináší bezdrátové nabíjení pro váš iPhone a hodinky Apple Watch. Už žádná změť kabelů! Nabíjejte bezdrátově dvě zařízení.

VÍCE INFO

image

Duální nabíjecí podložka 3 v 1, bezdrátové nabíjení, WCS-03 

image

S nabíjecí stanicí 3 v 1 můžete bezdrátově nabíjet hodinky Apple Watch, iPhone nebo jiné zařízení s bezdrátovým nabíjením a kabelem přes port Quick Charge třetí zařízení.

VÍCE INFO

V souladu s nařízením Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR jsme aktualizovali obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů. Dokumenty jsou k dispozici na našem webu www.diskus.cz. Tuto zprávu dostáváte, protože jste projevili zájem o marketingové materiály na našich stránkách či u vašeho obchodníka. V případě, že již nechcete odebírat obchodní sdělení společnosti DISKUS spol. s .r.o, můžete se odhlásit zde.

Facebook

LinkedIn

DISKUS, spol. s r. o.
Sokolovská 154, 180 00 Praha 8

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503