Thrustmaster - novinky pro fanoušky vojenského i civilního létání

Thrustmaster přináší prémiové novinky pro všechny nadšence do létání!


Baví vás bojové hry a vaším snem je pilotovat skutečný Viper? Nebo se cítíte jako doma v kokpitu Airbusu? Pak máme něco přesně pro vás.

Product

Thrustmaster VIPER PANEL

Rozšiřte své bojové schopnosti díky ovládacímu panelu inspirovanému kokpitem legendárního modelu Viper, nejrozšířenějšího moderního víceúčelového stíhacího letounu na světě.

Oficiálně licencovaného americkým letectvem.

VÍCE INFO

Product

Thrustmaster VIPER TQS

Na plný plyn směrem k nepřátelské zóně s návratem legendárního systému kvadrantu ovládání tahu motoru z letounu Viper, světoznámého moderního víceúčelového stíhacího letounu.

Oficiálně licencovaného americkým letectvem.

VÍCE INFO

Product

Thrustmaster VIPER TQS MISSION PACK

Viper TQS Mission Pack zahrnuje plynovou páku Viper TQS připojenou k ovládacímu panelu Viper Panel z letounu Viper, nejrozšířenějšího moderního víceúčelového stíhacího letounu na světě .

Oficiálně licencovaného americkým letectvem.

VÍCE INFO


Product

Thrustmaster Joystick TCA SIDESTICK X AIRBUS edice

Ergonomická replika postranní páky Airbus. Oficiálně licencováno pro Xbox Series X|S & Windows. Oboustranná, s vyměnitelnými moduly a integrovanou funkcí Airliner.

VÍCE INFO

Product

Thrustmaster TCA CAPTAIN PACK X AIRBUS edice

TCA Sidestick X Airbus Edition je zdokonalenou verzí, která navazuje na své předchůdce a přidává přepracovanou základnu, vylepšený plyn pro větší pohodlí a spolehlivost a nová taktová spínací tlačítka pro pohlcující zážitek z letu!

VÍCE INFO

V souladu s nařízením Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR jsme aktualizovali obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů. Dokumenty jsou k dispozici na našem webu www.diskus.cz. Tuto zprávu dostáváte, protože jste projevili zájem o marketingové materiály na našich stránkách či u vašeho obchodníka. V případě, že již nechcete odebírat obchodní sdělení společnosti DISKUS spol. s .r.o, můžete se odhlásit zde.

Facebook

LinkedIn

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503