Tellur - novinky pro motoristy, milovníky hudby i chytré domácnosti

Image

TELLUR

Inovace, která přináší kombinaci vylepšené funkčnosti s ikonickým designem a odolností.

Tellur WiFi Smart solární kamera 20W, Ultra HD 2K, Pan + Tilt, IP65, PIR, outdoor, bílá

Maximální zabezpečení domácnosti s inteligentní solární kamerou Tellur WiFi. S rozlišením Ultra HD 2K zachycuje tato autonomní kamera jasné a detailní snímky, zatímco její vysoce účinný 20W solární panel a 19200 mAh baterie zajišťují nepřetržité napájení.

VÍCE INFO

Product

Product

Tellur WiFi Smart sensor kouře a CO, AA, bílý

Přinášíme vám revoluční ochranu vašeho domova s Tellur WiFi Smoke and CO Sensorem - inteligentním zařízením, které poskytuje dvojitou ochranu a klidné spaní, aniž byste museli mít obavy z nebezpečí kouře a oxidu uhelnatého.

VÍCE INFO

Tellur WiFi Smart senzor přítomnosti, radarový sensor 24GHz, USB-C, bílý

Tellur Smart WiFi sensor přítomnosti - klíč k chytřejšímu domovu. Zlepšete bezpečnost, šetřete energií a zjednodušte rutiny a automatizace. Díky širokému detekčnímu úhlu 120° poskytuje náš senzor nejlepší pokrytí, zajistí, že žádný pohyb nebo přítomnost nezůstanou nepovšimnuté.

VÍCE INFO

Product

Product

Tellur Feel bezdrátová sluchátka přes uši, růžová

Otevřete brány vašeho hudebního světa s našimi Bluetooth sluchátky, kde každá nota zní jako vzkaz přímo z duše hudby. Představte si hudbu tak intenzivní, že se zdá, že jste uprostřed koncertu nebo ve studiu s umělci. Design sluchátek Tellur Feel spojuje eleganci a minimalismus, což vytváří jedinečný estetický zážitek.

Černá varianta:
Tellur Feel bezdrátová sluchátka přes uši, černá

VÍCE INFO

Product

Tellur autokamera DC1, FullHD, 1080P, černá

Ovládněte silnice s Tellur FullHD autokamerou DC1. 140° širokoúhlý objektiv, G-senzor a parkovací monitor zajistí nekompromisní bezpečnost v každé situaci.

VÍCE INFO

Product

Tellur autokamera DC2, FullHD, GPS, 1080P, černá

Chraňte se na cestách s Tellur autokamerou DC2 - palubní kamerou FullHD, která zachycuje video v rozlišení 1920 x 1080p při 30 snímcích za sekundu. 140° širokoúhlý objektiv zachytí vše před vaším autem a omezí slepé zóny. Díky funkci smyčkového nahrávání bude mít kamera vždy místo pro nová videa, protože zachytí 1/3/5 minutové klipy a automaticky přepíše nejstarší nejnovějšími.

VÍCE INFO

Product

Tellur autokamera DC3, 4K, GPS, WiFi, 1080P, černá

Bezpečnost v obrazech ve vysokém rozlišení! 
Tellur autokamera DC3 4K  je palubní kamera, která zachycuje videa v rozlišení 3840 x 2160p při 30 snímcích za sekundu. Autokamera DC3 má vestavěný G-senzor, který se aktivuje významnou a náhlou změnou směru, jako je náraz nebo prudké brzdění. Funkce parkovacího monitoru také dohlíží na váš vůz, když je zaparkovaný a s vypnutým motorem.

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503