TELLUR - chytré novinky pro váš snazší život

TELLUR - chytré produkty pro každodenní život

Zajímáte se o chytrou domácnost? Rádi si usnadníte práci pomocí nejmodernější techniky? Chcete mít všechna svá zařízení pod kontrolou? Pak si z následující nabídky jistě vyberete.

Product

Tellur WiFi Smart Robot Window Cleaner, robotický čistič oken, bílá

Zažijte budoucnost čištění oken s bezpečným a inteligentním robotem Tellur Smart. Díky svému čtvercovému tvaru poskytuje toto inovativní zařízení lepší pokrytí a zajišťuje, že žádné místo nezůstane nedotčeno. Jeho efektivní funkce čištění rohů zajišťuje důkladné vyčištění každého koutu a skuliny.

VÍCE INFO

Product

Tellur WiFi Smart Video DoorBell, 1080P, funkce odemknutí, vnitřní zvonek, šedá

Díky svým funkcím a designu je tento zvonek perfektním doplňkem každé domácnosti. Jednou z funkcí je možnost připojení k elektromagnetickým zámkům, což umožňuje snadné otevírání odkudkoli pomocí aplikace Tellur. Pomocí karet pak otevřete i „offline“.

VÍCE INFO

Product

Tellur WiFi Smart Power Strip, 3x zásuvka, 2x USB 2.4A, 1x USB QC18W, 1x USB-C PD30W, 2m, bílá

Perfektní řešení pro všechny vaše potřeby napájení. Díky pokročilým funkcím, jako jsou další nabíjecí porty (1x Type C PD (30W), 1x USB QC 3.0 (18W), 2x 2,4A USB, budete mít veškerou energii, kterou potřebujete.

VÍCE INFO

Product

Tellur WiFi Smart Wall Plug, 3600W, 16A, PD20W, USB 18W, bílá

Chytrá nástěnná zásuvka ovládaná přes Wifi, kompatibilní s Google home a Amazon Alexa. Tellur Smart APP pro Android a iOS.

VÍCE INFO

Product

Tellur Bluetooth Headset Vox 155, černý

Snadné a rychlé párování se smartphony, tablety a dalšími zařízeními podporujícími Bluetooth. Technologie Multipoint umožňuje současné připojení se dvěma smartphony

VÍCE INFO

Product

Tellur WiFi Smart Water Valve, chytrý ventil

Jste v práci, na dovolené nebo jen nemáte čas zalévat květiny či zahradu? Nebojte se, chytrý vodní ventil to udělá za vás jediným kliknutím z aplikace Tellur Smart.

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503