Sandberg - novinky v nabídce

Sandberg - novinky pro hráče, nabíjení i každodenní použití 

image

Sandberg USB 3.2 Cloner & Dock for M2 + NVMe + SATA, externí čtečka

image

Zařízení Sandberg USB 3.2 Cloner & Dock for M2 + NVMe + SATA umožňuje snadné externí připojení tradičních pevných disků typu SSD a NVMe M.2 SSD 3,5"/2,5" SATA v různých velikostech.

VÍCE INFO

image

Sandberg USB nabíječka do auta, Car Charger 1x QC3.0 + 1x USBC 48W

image

Se zařízením Sandberg Car Charger 1xQC3.0+1xUSBC 48W budete mít v automobilu USB port vždy po ruce. Rychlé nabíjení QC 3.0. Vhodné např. pro chytré telefony a tablety.

VÍCE INFO

image

Sandberg bezdrátová nabíječka Qi, Wireless Charger Stand 15W Alu

image

Nabíjejte svůj chytrý telefon zcela bezdrátově! Stačí položit telefon na stylový hliníkový nabíjecí stojánek. A to je vše! Váš telefon se okamžitě začne nabíjet, a to bez jakýchkoliv kabelů. Podporuje chytré telefony kompatibilní s technologií Qi.

VÍCE INFO

image

Sandberg adaptér Bluetooth Audio Link pro 2 sluchátka

image

Novinka

Pomocí propojení Sandberg Bluetooth Link můžete bezdrátově připojit jedno nebo dvě sluchátka ke zdroji zvuku, jako je televizor nebo počítač. Bluetooth Link se jednoduše připojí k výstupu pro sluchátka a poté bezdrátově odešle zvukový signál prostřednictvím Bluetooth.

VÍCE INFO

image

Sandberg USB-C HUB, porty 2xUSB-A a 2xUSB-C, stříbrná

image

Novinka

Sandberg USB-C to 2xUSB-A + 2xUSB-C Hub je praktickým rozbočovačem, který rozšíří možnosti vašeho USB-C portu o 2 nové USB-C a 2 nové USB-A porty.

VÍCE INFO

image

Sandberg USB-C Saver, porty 2xUSB-A a 2xUSB-C, stříbrná

image

Novinka

Sandberg USB-C to 2xUSB-A + 2xUSB-C Hub přináší rychlé rozšíření vašeho USB-C portu o 2 USB-C a 2 USB-A porty. Kompatibilní s Windows 11, 10, 8, 7 a MacOS.

VÍCE INFO

image

Sandberg LightFlow 6D Gamer Mouse, herní myš, 3600dpi, LED podsvícení, černá

image

Novinka

Díky univerzální konstrukci se pohodlně používá i při dlouhých hodinách hraní. Funguje ihned po zapojení do portu USB a je vybavena LED osvětlením střídajícím 7 různých barev.

VÍCE INFO

image

Sandberg FlexCover 6D Gamer Mouse, herní myš, 12800dpi, LED podsvícení, černá

image

Novinka

Myš Sandberg FlexCover 6D Gamer je připravena dovést vás k vítězství! Disponuje rozlišením 12800 DPI, které zajišťuje okamžitou odezvu bez jakéhokoli zpoždění.

VÍCE INFO

Image

Sandberg Mechanical Gamer Keyboard, herní klávesnice, UK
Novinka

Mechanická klávesnice Sandberg Mechanical Gamer Keyboard UK je dokonalou klávesnicí pro vášnivé hráče! Je vyrobena na těžkém kovovém plátu a nabízí 105 mechanických kláves, čímž je zajištěna vynikající přesnost a dlouhodobá životnost!

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503