Ovládněte vaše streamy s produkty Hercules

OVLÁDNĚTE VAŠE STREAMY S PRODUKTY HERCULES

Image

Hercules STREAM 100 (4780933)

Vstupte do světa plynulého a intuitivního streamování s Hercules Stream Control, kde jednoduchost a profesionální výsledky jdou ruku v ruce.

VÍCE INFO

Hercules Stream 100 je inovativním ovladačem, který mění způsob, jakým uživatelé interagují se svým streamovacím obsahem.
Nabízí nejen plynulé a snadné ovládání, ale také integruje klíčové aplikace pro streamování, jako OBS a Streamlabs, přímo do svého uživatelského rozhraní.
S funkcemi jako integrovaná vodítka, drag-and-drop rozhraní a možnost přizpůsobení vzhledu streamovacích prvků, Hercules Stream 100 posouvá streamování na vyšší úroveň.
Ať už jste začátečník či zkušený streamer, tento ovladač nabízí intuitivní prostředí pro snadné a efektivní spravování vašeho obsahu.

Image

Hercules STREAM 200 XLR (4780934)

Hercules STREAM 200 XLR  je víc než jen zvukový ovladač, je to také řídicí centrum! Profesionální ovládání mixů pro publikum i pro autora v přímém přenosu na obrazovce.

VÍCE INFO

Ovládejte mixy pro posluchače i pro autora živě přímo na obrazovce. Plně ovládejte přehrávaný zvukový obsah pro své posluchače, a to okamžitě!
Hercules Stream 200 XLR je zvukový ovladač s vestavěnou zvukovou kartou, který umožňuje streamerům oddělit poslouchaný zvukový mix od mixu přehrávaného pro posluchače.
Díky tomuto zvukovému ovladači s vestavěným displejem LCD můžete v reálném čase spravovat všechny zdroje zvuku: hry, chatovací software, hudbu, mikrofon XLR, herní konzoli, druhý počítač a další. Umožní vám vychutnat si zážitek na míru díky individuálnímu zobrazení a ovládání úrovně zvuku každé zvukové stopy.

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503