Novinky Thrustmaster, aneb vánoční dárky pro hráče máte vyřešené!

Thrustmaster představuje nové špičkové produkty pro fanoušky závodních her a zemědělských simulátorů. Nenechte si je ujít!

Image

Thrustmaster SimTask FarmStick, pro PC (2960889)

Špičkový ovladač pro simulace her využívajících zemědělskou, stavební a jinou těžkou techniku. Užijte si bezkonkurenční ovládání těžkých strojů s prvním joystickem určeným pro ovládání zemědělských vozidel, který obsahuje až 33 jedinečných akčních tlačítek!

VÍCE INFO

Image

Thrustmaster SimTask Steering Kit, Multi-platforma (4060302)

Přizpůsobte svůj závodní volant k řízení těžkých vozidel pomocí SimTask Steering Kit s nastavitelným systémem uchycení závodního volantu a koulí na volant a proměňte svůj závodní volant v kabinu řidiče těžkého vozidla.

VÍCE INFO

Image

Thrustmaster Řadící páka TH8S Shifter Add-On pro PC, PS4, PS5 a Xbox One, Series X|S (4060256)

Kvalitní a dostupná řadící páka TH8S Shifter Add-On. Plně kompatibilní díky dvěma konektorům (USB a DIN). Na PC funguje se všemi volanty na trhu díky USB, na PS5, PS4, Xbox One a Xbox Series X|S pak se všemi závodními volanty Thrustmaster Force Feedback díky DIN konektoru. Kabely USB a DIN jsou součástí produktu.

VÍCE INFO

Image

Thrustmaster volant F488 GT3 Add-On (4060263)

Thrustmaster F488 GT3 Add-On - replika volantu nejúspěšnějšího závodního vozu Ferrari v historii, Ferrari 488 GT3, používaného v šampionátech GT a vytrvalostních závodech. V měřítku 1:1 se vám dostává do ruky oficiálně licencovaný volant nové generace pro ještě lepší zážitek z jízdy.

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503