NOVINKA - stylové projektory Dangbei

Projektory Dangbei

Dangbei je výrobce prémiových projektorů se špičkovým rozlišením a skvělou svítivostí, díky kterým objevíte zcela nový a jedinečný způsob sledování oblíbených filmů a seriálů.

Dangbei, předefinujte domácí kino.

Vize

Umožnit kvalitní zábavu na velké obrazovce dostupnou pro každého

 

Mise

Poskytnout výjimečný audiovizuální zážitek prostřednictvím inovativních produktů

image

Dangbei MARS Pro, laserový domácí projektor, 4K, černá

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Vstupte do světa bezkompromisní vizuální kvality s domácím laserovým projektorem  Dangbei Mars Pro 4K, který posouvá úchvatné zážitky na další úroveň. Nejlepší 4K laserový domácí projektor ve své třídě. 4K UHD, technologie ALPD®, ISO 1800 lumenů, životnost laserového zdroje světla až 30 000 hodin, možnost nastavení menu v CZ.

VÍCE INFO

image

Dangbei MARS, laserový domácí projektor, 1080p, černá

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Revoluční obrazová kvalita díky špičkové laserové technologii, nepřekonatelný 1080p FHD bez jakýchkoli nedokonalostí jak ve dne, tak i v noci. Ultra-jasný laserový domácí projektor s nativní podporou pro Netflix a neuvěřitelným jasem, FHD 1080p, ISO 2100 lumenů, tehchnologie ALPD®, možnost nastavení menu v CZ.

VÍCE INFO

image

Dangbei NEO, Mini projektor All in one, 1080p, bílá

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Mini projektor Dangbei NEO přináší jedinečný způsob sledování oblíbených filmů a seriálů.
S oficiálně licencovanými aplikacemi, jako jsou Netflix, YouTube a Prime Video, je připojení k oblíbeným streamovacím platformám snadné a pohodlné.

VÍCE INFO

image

Dangbei NEO, Mini projektor All in one, 1080p, šedá

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Dangbei NEO - Mini projektor s nativní podporou pro Netflix a neuvěřitelným jasem, FHD 1080p, ISO 540 lumenů, možnost nastavení menu v CZ. Jeho kompaktní a lehký design umožňuje snadné přenášení po domě, do zahrady nebo dokonce na dovolenou.

VÍCE INFO

image

Emotn N1, domácí projektor, 1080p, bílá

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Oficiálně licencovaný domácí projektor Emotn N1 přináší jedinečný zážitek z televizního a filmového obsahu. Stačí zapnout a během okamžiku vstoupíte do světa nejžhavějších streamovacích služeb, včetně Netflixu, YouTube a Prime Video, všechno jediným kliknutím! 

VÍCE INFO

image

Emotn N1, domácí projektor, 1080p, šedočerná

image

PRODUKTOVÉ VIDEO

Domácí projektor, oficiálně licencovaný pro Netflix a neuvěřitelným jasem, FHD 1080p, 500 ANSI lumenů, technologie HDR10+HLG, možnost nastavení menu v CZ. S rozsáhlými možnostmi připojení se můžete volně ponořit se do nekonečných možností domácího kina.

VÍCE INFO

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503