Mixážní pulty Hercules INPULSE

MIXÁŽNÍ PULTY HERCULES INPULSE

Hercules mixážní pult DJControl Inpulse T7

Sen mnoha DJů má kořeny v dobách, kdy se točily vinylové desky a kreativně se přecházelo mezi skladbami, aby se do mixu přidalo trochu DJovy vlastní osobité chuti.
V technologiích se toho hodně změnilo, ale touha napodobit točiče vinylů je stále hluboce zakořeněná. Společnost Hercules využila tohoto emocionálního spojení a vytvořila vlastní moderní verzi DJ kontroléru, který zdůrazňuje hmatový pocit vinylových gramofonů.
DJové, kteří chtějí udělat první kroky k točení na vinylech, si tak nyní mohou vybrat motorizovaný DJ kontrolér DJControl Inpulse T7.

Hercules mixážní pult DJControl Inpulse 300 MK2
​​​​​​​

Hercules uvádí na trh nové a inovativní DJ řešení, které vám umožní komfortně mixovat hudbu! Profesionální mixážní pult Inpulse 300 MK2 je nabitý funkcemi pro ten nejlepší hudební zážitek.
Jog wheely, RGB pady a kovová deska uprostřed, efekty ve středu a dobře rozmístěné ovládací prvky. Plně vybavený a s podporou Serato DJ Lite software.

Hercules mixážní pult DJ CONTROL Inpulse 200 MK2
​​​​​​​

Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 přináší významný refresh hardwaru, softwaru i designu. 
Pokud jste doteď váhali, už nemusíte. Nikdy nebyla lepší doba začít s DJingem než právě teď - nadupaný kontrolér vhodný pro začátečníky je obohacen o nové funkce a také kompatibilitu se softwarem Serato DJ Lite!

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503