Baracuda - herní příslušenství pro všechny

Image

Baracuda

Herní značka Baracuda se zaměřuje především na nové hráče, kteří právě vstupují do světa her. Její produkty jsou vytvářeny s touhou nabízet kvalitní herní vybavení za nejlepší možné ceny v duchu sloganu Play Big, Pay Smart!

Image

Baracuda herní membránová klávesnice STARFISH , US layout, černá (BGK-02114)

Pokud toužíte po vzrušujícím posunu ve vašem herním výkonu, herní klávesnice Baracuda STARFISH je tou správnou volbou. Membránová klávesnice pro vylepšení herního zážitku se 104 klávesami a anti-ghosting funkcí.

VÍCE INFO

Image

Baracuda herní membránová klávesnice KRILL, US layout, černá (BGK-01114)

Vstupte do světa vrcholného herního zážitku s herní klávesnicí Baracuda KRILL. Díky 87 klávesám a anti-ghostingu zaručuje přesné ovládání. Elegantní černý design s duhovým podsvícením pozvedne vaše hraní na vyšší level.

VÍCE INFO

Baracuda herní myš OCTOPUS, 6D, 3600 dpi, bílá (BGM-022)

Herní myš Baracuda Octopus je vrcholným vyjádřením přesnosti a rychlosti pro každého hráče. S optickým senzorem 3600 DPI a čipovou sadou INSTANT 603EP reaguje přesně na vaše pohyby.

VÍCE INFO

Image

Baracuda herní myš MANTA, 8D, 12800 dpi, černá (BGM-041)

Připravte se na nekompromisní herní zážitek s myší Baracuda Manta, která nabízí přesné ovládání, výkonný optický senzor s rozlišením 12800 DPI nebo RGB podsvícení.

VÍCE INFO

Image

Image

Baracuda herní myš CORAL, 6D, 12800 dpi, černá (BGM-031)

Baracuda CORAL pozvedne váš herní zážitek!
Vylepšíte svůj herní styl a užijete si maximální pohodlí díky její elegantnímu designu a ergonomické konstrukci. Tato myš je navržena s ohledem na potřeby hráčů všech úrovní.

VÍCE INFO

Image

Baracuda herní headset HYDRA, pro PC, LED, Černá (BGH-021)

Baracuda herní headset HYDRA spojuje excelentní zvuk s elegantním stylem pro dokonalý herní zážitek. Ponořte se do nekonečného světa herní zábavy díky stereo zvuku 2.0, s nímž zachytíte každý detail ze hry.

VÍCE INFO

Baracuda Gamepad SQUID, PC/PS3/PS4 černý (BGP-011)

Prožití herních zážitků jako nikdy předtím je s gamepedem Baracuda SQUID doslova na dosah. Baracuda Gamepad SQUID je kompatibilní s PC, PS3, PS4, nabízí systém "plug & play" a rozhraní USB 2.0.

VÍCE INFO

Image

Baracuda podložka pod myš WALRUS-XL, 800x400 mm, černá/oranžová (BGMP-011)

Vstupte do světa herních dobrodružství s plným sebevědomím díky herní podložce pod myš Baracuda WALRUS XL, která přináší velký prostor a optimální prostředí pro váš herní úspěch.

VÍCE INFO

Image

 
 
© DISKUS, spol.s r.o.společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,vložka 4503